lördag 25 februari 2012

Airlie Beach

Jag fortsatte soder ut och kom till Airlie Beach dar jag hade bokat en 3 dagars segelbatstur med Wings till White Sunday. Jag kopte ett vattentatt fodral till min kamera sa jag kunde ta kort under vattnet med min kamera...men hur man nu kan gora "fel" med ett platsfodral sa lyckades jag med det..haha....(man skulle tydligen ta ut all luft...hm...)  sa bilderna blev inte sa bra darifran, sa jag har inga bra bilder att visa fran White Sunday tyvarr. Det var ett fantastiskt fint stalle, men vi hade regn aven har sa det blev inte riktigt sa fint som man sett pa bilder innan. Men jag hade anda en fantastisk resa och kul att fa gora mitt forsta dyk med syrgastub och aven fa se Barriars revet med alla dess vackra koraller och fargglada fiskar! Helt otroligt! Jag hade tur som for solen titta fram den stunden som jag dok :) vilket gjorde att alla farger blev mycket vackrare!!
2:a natten var det fullt med delfiner som simmade i flera timmar runt varan bat och jagade fisk da vi hade undervattensbelysning som gjorde det lattare for dem att se alla fiskar. Maktigt nar de ar sa nara sa man kan stracka ut handen till dem!




Stranderna ar fulla med korallrester och snackor!


Jag har sett massa skoldpaddor!!! Sa grymt att fa se turtels i det fria..stora ar de dessutom! Men att ta kort ar inte sa latt sa det fick bli ett kort pa en skulptur isallet...hihi...men de som jag sag var samma storlek som denna. De ni ;)




Utsikten fran mitt hostel i Airlie va helt otrolig for det var ett palmtrad utanfor min balkong som massa kakaduvor satt jamt i. Jatte haftigt att se dessa papegojor rakt utanfor!


Da bar det av med Wings segelbat! I 3 dar bodde jag o 15 personer till i denna bat!


Forsta dyket!!! Nojd!

Pa vag till det basta dykstallet..

Kaptenen, dykinstruktoren och kocken pa baten! Underbara manniskor som tog hand om oss mer an val! (massa god mat dessutom!)






2 kommentarer:

  1. Hej,

    Välkommen till Asien. Kontakta vår vän Ratana (lim_ratana@yahoo.com) nu och meddela honom när du beräknar komma till Siem reap så tar han hand om dig och ser till att du hittar ett boende som passar din budget. Räkna med att han tar cirka $25 per dygn för att köra runt dig med sin tuk-tuk. Han kommer säkert låta dig träffa vår lilla älskling Eric (2 år) och sin fru Lin samt visa dig runt bland templen i Angkor Wat till den bästa kmermaten i Siem Reap och allt som kommer göra din vistelse till en fantastisk avslutning på din Jorden Runt resa.

    Mvh/Anders

    SvaraRadera
  2. Hej igen. Nej, vi har inte varit i Chiang Mai. Mvh/Anders

    Bifogar en länk till Johan & Karin blogg - de hälsade på hos Ratana i början av februari;

    http://blog.travelpod.com/travel-blog-entries/jordenrunt/1/1359658442/tpod.html

    SvaraRadera