torsdag 8 mars 2012

Regnskogen

Att aka med "Uncle Brian" ut i regnskogen var en harlig upplevelse!! En kille som ordnar dagsturer ut till regnskogen utanfor Carins. Jag har nu sett manga regnskogar under min resa runt jorden, men denna resa var verkligen utover det vanliga! Och det berodde inte pa regnskogen utan pa denna super positiva och roliga kille som hade en filosofi om att gora lite annorlunda resor. Han var sjalv trott pa att ta dagsturer med mumlande och sura busschaufforer som inte ger nagonting. Teorin va att ge mycket gladje, vara positiv, se livet fran den ljusa sidan och mota alla manniskor med ett stort leende! Och han lyckades verkligen!!!!
Vi sjong och dansade i bussen till underbara nostalgi latar fran Greese, Dirty dancing mm, vi lekte lekar, och Brian berattade massa roliga historier och underbara solskens berattelser! Han ar verkligen ett orginal och denna dagstur var ett grymt roligt avbrott fran alla andra resor jag gjort. Vi skrattade sa underbart mycket denna dag!

Som sagt, jag ar i Australien och da dyker sadarna har saker upp lite varstans...




Vi besokte en plats som kallas Devils river.... Har har manga bara "forsvunnit" och dott... Stenarena i denna flod ar extremt hala och det ar valdigt manga hal som man kan ramla ner i och "grottor" som bildas under alla stenar. Sa det var hystersikt manga varningsskyltar att man INTE fick ga ut pa stenarna!








Vi akte till ett annat stalle med ett vattenfall som hade en del som var super halt! Dar kunde man aka ruchkana pa det superlena berget. Barn pa nytt!! Jippi :)







Ett nytt vattenfall :)


Akte vidare for att spana in det otroliga djuret Platypus! Man maste vara supertyst och smyga for att inte skramma ivag detta skygga djur. Och vi fick se dem!! Det ar inte manga som har den turen att de dyker upp.




Lanad bild sa ni skall fa se hur de ser ut. Mina kort ar fran en dyig lerpol i regn...haha







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar