tisdag 13 september 2011

Yosemite
Yosemite National Park!!!
Ett helt fantastiskt stalle upp i bergen öster om San Francisco.   Barg, dalar, vattenfall...allt ar sa fantastiskt fint har!!

Vattenfall pa massa stallen i parken..


Man kan inte fa fram vilka berg och vilka hojder det ar runt omkring en pa bild, men ni kan fa en liten blick i alla fall :) Jag trodde jag sett enorma trad nar jag va i Muir parken, men detta slar allt!!! jamfor mot bilarna som star bakom sa forstar ni bredden pa traden!!!!
Akte sedan  langst upp i Yosemite till de hogsta bergen dar landskapet andrades snabbt. Sag t.o.m sno!!!!

2 kommentarer:

  1. Åh va mkt fint du får se och då ha du ändå nästan allt framför dig =). Längtar inte hem?? Jag saknar dig iaf! Ta det försiktigt vännen och sköt om dig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Ita!! Jag har massa att uppdatera o massa mer bilder, men har svårt att hitta ställen att ladda upp kort på.. :( så med facit i hand så skulle jag nog tagit med mig datorn! Ja, det är otroligt mycket jag fått se o jag har bara varit borta i nästan 2 veckor!! Så fortsätter det så här bra så är det för bra för att vara sant :) längtar absolut onte hem till Sverige, men längtar bara efter er som jag står nära! Så dig saknar jag såklart :) du hade gillat att fota här! Nu har jag även varit i Las Vegas o sett Grand Canyon så jag har massa kort jag vill kunna lägga upp. Kommer så fort jag hittar en dator som orkar läsa ett minneskort med många bilder utan att ta en hel dag!! Massa massa kramar till dig o din familj :)

    SvaraRadera