fredag 16 september 2011

Bryce Canyon- Helt fantastiskt!!

UTAH- det basta av USA!!!!!!
Jag trodde jag sett riktigt maffiga berg nar jag va nere i Grand Canyon, men detta slar allt jag sett!! Helt otroligt!

Det ar mycket prat om Evolution haromkring i dessa omraden... och maste saga att ar det nogon gang dessa teorier INTE haller sa ar det har!!! Det ar helt uppenbart att jorden har haft en gigantisk oversvammning och dessa fantastiska bergsformationer av sedement ar ett tydligt tecken pa detta. Man kan tydligt se alla olika lager av sand, sten, sedement som stelnat efter oversvammning och aven tydliga spar av sand och sten som forsat och format rispor i berg, ibland vassa skaror ibland slipat berg till mjuka formationer.Att jorden skulle vara sa gigantisk gammal haller inte heller da lageret som skulle vara ett "visst" antal miljoner ar plotsligt dyker upp ovenfor ett lager som inte alls ar lika gamalt....hm...och ingen kan forklara det utan forsoker luta sig hjalplost mot evolutionslaran som spricker gang pa gang..

Nar man aker omkring i detta otroliga landskap sa ar det annu mer tydligt hur stor Gud ar och hur fantastiskt han har skapat denna jord!

Ser ni folket som gar pa vagar darnere! (Sa far ni en uppfattning hur stora dessa canyon ar)
8 kommentarer:

 1. Jag håller med.Gud måste har skapat detta för att vi skulle kunna njuta av det vackra.

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastisk resa du har påbörjat och har framför dig. Det är spännande att få följa dig här på bloggen. Stor kram till dig.

  SvaraRadera
 3. Tack Johanna!! Ja, det är en spännande resa o den har precis börjat!! :) Har du Skype eller Viber så kan jag ringa dig nån dag :) kram Joanna

  SvaraRadera
 4. Hej Joanna!
  Vad kul det är att få "följa med" på din resa!! Du tar helt fantastiska bilder och jag ser med spänning fram emot dina kommande äventyr! Vad jag förstår så gör du den här resan själv, stämmer det? Vad modig du är! Ta hand om dig och fortsätt att njuta!
  Kram
  Paula Tsuhmanskij

  SvaraRadera
 5. Helt undetbart att läsa om dina äventyr vännen! Jag ser på bilderna hur bra du har det. Allt du älskar är med på bilderna!! Jätteroligt att läsa allt!! Massa kramar till dig, jag börjar sakna dig nu!! Bara 181 dagar kvar :S

  SvaraRadera
 6. Åh, sötnos!! Ja, jag har det fantastiskt!!! Kul att få dela lite av mina upplevelser här på bloggen, men när jag kommer hem så skall du få se 10000000 bilder till... Hehe... Saknar dig o Elvira med!!!!! KRAM TILL ER BÅDA! 

  SvaraRadera
 7. Hej Paula T!!! Tack för att du gillar korten o va kul att du vill följa min resa :) Bra med en blogg så man kan visa en del av det man får uppleva och att ni i Sverige kan "hänga" med på resan :) Jag har det helt fantastiskt och får se hur mycket som helst!! Så jag är redan mer än nöjd med min trip o då har jag ett halvår kvar att resa!! Wiiii ska bli så spännande att få fortsätta uppleva massa nytt :) Hoppas du mår jätte bra! Skickar en stor kram!

  SvaraRadera
 8. Glömde ju att skriva att ja, jag åker helt själv! Kommer möta upp ett gäng när jag åker till Nord Amerika. Vi kommer åka ihop i 7 veckor :) sen hoppas jag att man träffar nya människor längst med resan :) 

  SvaraRadera