fredag 18 november 2011

Sucre

Nu blir det lite fel ordning pa inlaggen tyvarr da jag hitta massa kort fran Bolivia som jag missat... Har helt enkelt for mycket bilder...hehe. Sa datumen pa inlaggen blir lite fel, men jag tror ni har overseende med det. Ligger efter en hel del med bloggen for att jag rest under langre tid i Brasilen utan tillgang till dator som kan ladda upp kort tillrackligt fort. Men jag forsoker nu att "komma ikapp".. o det viktigaste ar ju inte ratt datum pa resan utan att ni far se vad jag upplever :)

Vi besokte en stad som heter Potosi i Bolivia som ar mycket kand for sina silvergruvor. Darefter akte vi till Sucre som skiljer sig rejalt fran de ovriga stader vi besokt i Bolivia, da denna stad ar och har varit under lang tid mycket rik pga silvergruvan i Potosi. Alla hus ar val dekorerade for att forr visa att du hade pengar till detaljer....


























Marknad! Frukt och gronsaker i oandlighet.. Allt ar upplaggt i sa stora mangder och ar jatte vackert att se!










Vi gick langst med gatorna och plotsligt fick jag se alla dessa arbetare som skulle lagga om asfallt pa gatan.... Bade kvinnor och man slet i varmen att bryta upp den gamla asfalten for hand!!





Hart arbetande manniskor... Maste vara fruktansvart tungt for deras ryggar att slita sa...



Staden hade aven otroligt manga vackra kyrkor! I varje horn var det en ny vacker kyrka!











Sucre by night... Har blir vi serverade stek. Detta ar bara till en person!!! haha... har behover man inte vara hungrig!



2 kommentarer:

  1. Jag hade ju aaaaldrig kunnat hålla mig från att ta frukten längst ner i dom där högarna ;D

    SvaraRadera
  2. Underbar frukt! Du köpte hur mkt som helst kan jag tänja mig, du som ÄLSKAR frukt ;)

    SvaraRadera