onsdag 16 november 2011

Pantanal Brasilien

Nu har vi kommit till Brasilien!! Vi borjade med att aka till Pantanal som ar ett stort omrade nedanfor Amazonas. Det ar ett stort traskomrade med djungel och massa vilda djur. 40 graders varme och en luftfuktighet som gor att du svettas sa mycket vid minsta rorelse!! Har aldrig kannt en sadan varme tidigare for denna hoga luftfuktighet ar obeskrivlig. Vi far borja med att komma till en ranch och fiska pirayor!!!!




Min forsta piraya!!! Nojd!!


Suddig bild tyvarr, men ni kan ju se tanderna iaf!!!


Vantan pa napp......




Har dok nagra Kapybara (vattensvin) upp.



Pa vag till varan ranch som vi skall bo pa i 2 dagar..



Vattenbuffalo




Val framme vid var ranch var som att stiga ut i en annan varld... Syrsor som spelar overallt, papegojor som flyger over huvudet pa dig och en klibbig varme som i ett hysteriskt varmt vaxthus.


 Har ar vara "sangar" i 2 dagar!!! Men det var bekvamare an vad det ser ut , men 2 natter i hangmatta ar unjefar 2 dagar for mycket...haha


 Relaxhus med hangamattor som du kan slappa i under dagen...foredrar hangmattors funktion som relax plats mer en en sang faktiskt ;)

 Vara duschar. Fanns aven duschar innomhus, men det va grodor pa vaggarna!!! En kvall nar jag oppna toalettdorren sa satt en jatte groda pa toalettringen!! Haha, han titta pa mig som att saga att har ar det redan upptaget!


Papegojor overallt!!! Underbart!


Mangotrad :)


Detta trad ser du pa mils avstand med sin fantastiska roda farg!

Skon stil....hihi...trott tjej!


Ara, den storsta av alla papegojor! En otrolig syn att se de flyga fritt. Lite skillnad att se alla djur har i det fria. Fantastiskt att se alla dessaa faglar. Har ar miljoner olika sorter! Man far se fagelarter som man varken nagonsin sett eller hort talats om.




Vi gick pa lite upptacksfard och fick se massa apor!! Men de va svara att ta kort pa da de hoppa mellan alla grenar hela tiden. Men riktigt haftig kansla att fa se vilda apor. Och de va stora!!

Pa kvallen borjade alla grodor "sjunga" ....hur hogt ljud som helst da de va flera tusen grodor med sina laten... kanns att man ar i djungeln da alla djur hors och syns hela tiden. Mindre kul med alla myggor!!!
Upplevelsefull dag har i Pantanal och imorgon skall vi ut o rida pa hastar i djungeln! Och aka pa safari :)

1 kommentar:

  1. Otroligt natur upplevelse och varierande hotel standard

    SvaraRadera