måndag 2 april 2012

Krabi

Nu har jag halkat efter rejält med bloggandet och nu är det verkligen dax att uppdatera då jag redan hunnit vara 1 månad i Thailand!!!
Jag började med att åka till Bangkok i 3 dagar och hälsade på en vän där.

 Det var mycket känslor att se så mycket fattigdom på Bangkoks gator och framförallt alla hemlösa med små barn....det gjorde ont i hjärtat och det är verkligen en orättvis värld vi lever i där vissa startar livet under så svåra livsförhållanden... Jag försökte att ge bort kläder till de som behövde det och gav lite mat till andra. Men här är behovert oändligt... Tungt hjärta och jag kände mig illa till mods att jag var på väg till ett shoppingcenter för att köpa presenter till vänner hemma som har det så mycket bättre en alla andra här... och känslan att konsumera till sig själv har inte längre ett värde.... Mycket har förändrats innom än när man reser så länge och få se så mycket fattigdom, och känslan av att få hjålpa till mer växer för varje dag.

Jag åkte iaf sedan vidare till Krabi /Ao Nang och första kvällen så njöt jag av lugnet, solnedgång och värme!!

I hörnet av ena stranden var det fullt av små apor som lekte för fullt.. de var hur många som helst och riktigt roliga att se på.

Vackra färgglada lampor lyste upp längst med promenadståket...
2 dagar senare åkte jag en båttur med ett gäng ut till flera olika öar utanför Krabi. Mycket vackra öar och klipporna är verkligen häftiga runt detta område!

 Railay beach 


Chicken Island


Älskar allt detta turkosa vatten här i Thailand!!!
 Helt klart det bästa på denna dag var Railay beach med sina otroliga klippor!!

Många kommer hit för att bergsklättra, då dessa klippor är en riktig utmaning!
 


Inte helt fel ställe att relaxa på!!

  
Underbara stränder, vacker natur och charmiga långbåtar!!!


1 kommentar:

 1. Sawasdee kha,

  Kunde inte låta bli att citera några rader från vår hemsida om erfarenheterna av vår Jorden Runt resa som stämmer så väl mot din beskrivning;

  "Naturligtvis ökar intresset för globala frågor och viljan och ansvaret att hjälpa andra har förstärkts. Materialistiska ting hamnar längre ner på prioriteringslistan och vi har ännu svårare att gnälla över småsaker i vardagen."

  Hinner du med Angkor Wat?

  Mvh/Anders

  SvaraRadera