torsdag 1 december 2011

Iguassu falls Argentina

Iguassu falls fran Argentina var annu vackrare an fran Brasilen. Gransen gar rakt egenom vattenfallen, och overallt ar det hur maktigt som helst!!! Men fran denna sidan va vyerna helt oslagbara!! Forstar att detta ar ett av varldens 7 natur underverk! Det gar inte beskriva hur vackert det ar har! Danet fran alla vattenfall ar magiskt och overallt flyger fantastiska faglar och fjarilar!

Vi borjade med att aka en tur med bat upp genom motstoms i floden....Har borjar vi narma oss forsta vattenfallet.......







Om ni tittar noga sa ser ni en bat darnere..... Vi aker namligen rakt igenom vattenfallet!!!!! Kallt, blott och supercooooool!!!! Jatte kul!!!







Efter bat upplevelsen fick vi borja ga langst med alla vattenfall! Helt otroligt vackert!!!!!










Aven sma vattenfall kunde man hitta....






I slutet var det storsta fallet av alla. Ett enda stort gap som har vatten fall fran alla sidor. Det kallas Devils throut. Har ar det inte latt att ta kort da det yr vatten overallt, men jag snabbade mig och hann ta nagra. Detta va helt otroligt att fa uppleva. det tog fullstandigt andan ur en och jag ar glad att vi fick se detta i slutet som en grand finale!! Maktigt och obeskrivligt! Haftigaste stallet jag varit pa!!!! Detta slar allt!!!


 Rejala vattenduschar och manga skratt!!




Gillar denna bilden..... Ett stort hal i marken med varldens haftigaste vattenfall som bara danar...o sedan en liten vacker fjaril...sa fint med allt detta vackra pa samma stalle... jag ar helt sald! Ak hit om du har mojlighet!!!!!!!!!












 Fjarilar overallt!!!! Hela marken var full...

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott fina du!
    Wow vilket läckert ställe!

    Å så fina bilder på alla "dina" barn <3

    Presenten påväg in på kontot :)
    <3 <3 <3
    KRAM

    SvaraRadera