onsdag 28 december 2011

Buenos Aires

Denna underbara stad blir man helt kar i. Speciellt om man varit nastan i 1 manad i Sao Paulo som inte finns nagot fint att se overhuvudtaget... Buenos Aires har mysiga gator, fracka butiker, vackra parker, massa fina byggnader, museer, graffittikonst och TANGOSHOWER som ar helt galet bra!!


Jag och ett gang till tog en citytur med maountinbikes. Har ar vyn over nagra av BA hoghus fran sjon.











La Boca med sina farg glada hus!!! Italienare kom hit med batar och pa den tiden togde fargburkar som var over fran batarna och malade husen i olika kulorer efter vad som fanns kavar i malarburkarna. Darfor ar de i sa manga glada och olika kulorer. Alla var fattiga och hade inte pengar att kopa farg med...turr var val det sa vi kan njuta av dessa vackra och roliga hus.
















Manga lokala konstnarer som malar alla vackra och lustiga hus har i La Boca.


Tango langst med gatorna och pa restauranger overallt!
Sista kvallen har sa gick jag pa en tangoshow som jag hade hort var en av de basta for de var mest dans. Manga shower har ar det mycket sang. Men jag hade tur och fick fulltraff pa en fantastisk show som var helt otroligt bra! De va sa proffsiga och dansarna var grymma!!! Livemusik och en show som var helt magisk. Fantastiska dagar har i Buenos Aires.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar