tisdag 27 augusti 2013

Streetkids

Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat min reseblogg på så lång tid…Jag jobbar fortfarande som volontär för Watoto några veckor till, men all min lediga tid har jag  på egen hand engagerat mig i gatubarn och jag har precis hyrt ett hus till 45st hemlösa och övergivna barn som levt i slummen hela sin uppväxt. De har varit med om så mycket som ingen skall behöva utsättas för.. När jag satt och prata med dem förra veckan hur länge de brukar gå utan mat så svara en del att det inte var ovanligt att gå upp till 2 veckor... helt galet. Men nu skall det bli ändring i deras liv. Jag håller på att starta en organisation för att få ihop sponsorer till dessa barn. 
Har precis börjat skriva en blogg om detta projekt (på engelska, men det går att klicka på translate så blir det på svenska)
Ni får gärna gå in på den bloggen och läsa mer om ni är intresserade. Där är också bilder på alla barnen (och en dans show som de dansar som ni måste se)

Så jag undrar om det är någon som vill ha ett fadderbarn att sponsra för 200:-/månaden. Jag kommer vara med barnen hela tiden så att pengarna går direkt till dem. Jag kommer kunna uppdatera och visa bilder kontinuerligt och du får ett ”eget” barn som du får mer bakgrundshistoria kring och kan även skicka brev eller presenter om intresse finns. 

www.theselittleangels.bloggspot.com

Om ni eller någon ni känner skulle vara intresserade att ha ett fadderbarn så får ni gärna höra av er! De har absolut ingenting så jag hoppas några är intresserade av att hjälpa dessa barn att kunna få en förändrad livssituation.

Tillsammans kan vi göra skillnad i dessa barns liv!


Jätte stor kram från Joanna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar